Systemuppdatering

Vi uppdaterar systemet den 24-28 juni.
Vissa störningar kan förekomma i systemet under tiden.

Användarvillkor

Beskrivning av tjänsten

Skolmedia är en resurs som erbjuder digitala lärresurser för utbildningssektorn och innehåller material med institutionella rättigheter. Innehållet utgörs av filmer, e-böcker och UR:s hela programutbud. Godkända användare är de förskolor, skolor, kommuner, regioner, mediecentraler eller andra institutioner inom utbildningsväsendet som har avtal med oss. Vi säljer inte abonnemang till privatpersoner eller enskilda pedagoger. Användarvillkoren kan komma att uppdateras.

Otillåten användning

Materialet vi tillhandahåller får inte kopieras, reproduceras eller på annat sätt hanteras i någon form, som är i strid mot upphovsrättslig lagstiftning.

Rättigheter

Skolmedia har tecknat institutionella rättigheter för utbudet på skolfilm.se. Användaren får därför inte upplåta sina inloggningsuppgifter till någon utomstående.

Utveckling av tjänsterna

Skolmedias tjänster kommer löpande att vidareutvecklas. Skolmedia har därför rätt att löpande utföra ändringar i tjänsterna.

Personuppgifter

Skolmedia behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Genom att lämna personuppgifter (namn, e-postadress, arbetsplats och födelsedatum) när du registrerar ett konto till någon av våra tjänster samtycker du till att Skolmedia behandlar dina uppgifter. Skolmedia överför inga personuppgifter till tredje part. Mer information om hur Skolmedia kommer att behandla dina personuppgifter hittar du i vår Integritetspolicy.

Cookies

I Skolmedias tjänster använder vi cookies bland annat för att kunna driva plattformen, förbättra användarupplevelsen och samla in statistik.

Tillgänglighet

Skolmedias tjänster är tillgänglig via Internet dygnet runt sju dagar i veckan. Skolmedia ansvarar inte för brister i användarens internetanslutning eller datorutrustning. Upptäcker du fel eller brister anmäl gärna felet till vår support. support@skolmedia.se. Skolmedias tjänster kan i undantagsfall stängas under en kortare period för underhållsarbete eller uppgradering. Vanligtvis sker detta under tider när tjänsten har låg användning.

Avsluta konto

Alla dina personuppgifter raderas eller anonymiseras i samband med att du avslutar ditt konto.